Στο εργαστήριο μας ‘’ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ’’ παρασκευάζουμε μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών από δίκοκκο σιτάρι (ζέας, Triticum dicoccum) από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς που η ‘’ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΛΛΙΑ’’ φέρνει στο πιάτο σας. Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε θρεπτικές αξίες, καθώς περιέχει μικρότερες ποσότητες γλουτένης, μεγαλύτερες ποσότητες ενός βασικού αμινοξέος της λυσίνης, βασικού συστατικού πρωτεϊνών. Επίσης, διαθέτει μεγαλύτερες ποσότητες του ιχνοστοιχείου μαγνήσιο και περιέχει φυτικές ίνες που οπωσδήποτε διευκολύνουν την λειτουργία του παχέως εντέρου γενικά. Συνιστώνται και στους διαβητικούς. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, θειαμίνη και βιταμίνες της ομάδας Β, ενώ εκτός του μαγνησίου περιέχει ιχνοστοιχεία όπως είναι ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο κ.α. που προωθούν την ευεξία και την καλή υγεία.
Στο εργαστήριο ‘’ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ’’ για τους λάτρεις του ζέας παρασκευάζουμε χυλοπίτες με 100% δίκοκκο αλεύρι και νερό. Ένα αλεύρι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλά ποσοστά γλουτένης σε σχέση με τις παραδοσιακές χυλοπίτες. Οι τρόποι να το μαγειρέψεις είναι πολλοί καθώς έχουν πλούσια γεύση που μένει αναλλοίωτη ακόμα και μετά από ώρες. Μπορείτε να τις φτιάξετε είτε σκέτες με λίγο τυρί είτε με διάφορες σάλτσες.
Για τους φίλους του ζέας στην ‘’ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΛΛΙΑ’’ δημιουργούμε λαζάνια αποκλειστικά με δίκοκκο αλεύρι και νερό για ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με σάλτσα τομάτας και τριμμένο τυρί, καθώς και σκέτα με συνοδεία λαχανικών.
Για τους φίλους της υγιεινής διατροφής στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε βίδες με 100% δίκοκκο αλεύρι και νερό. Ένα ζυμαρικό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, καθώς συνδυάζει ομορφιά και γεύση στο πιάτο σας. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με σάλτσες της επιλογής σας, οι οποίες θα φυλακιστούν μέσα της, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε αναλλοίωτο ώρες μετά το μαγείρεμα.
Copyright 2019 tognisio.gr
Website Created by Sites for Dreamers