Στο εργαστήριο μας ‘’ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ’’ για τους φίλους της υγιεινής διατροφής καθώς επίσης και για όσους νηστεύουν παρασκευάζουμε ζυμαρικά με αλεύρι και σιμιγδάλι αποκλειστικά από ελληνικά σιτάρια, φρέσκια ελληνική τομάτα και φρέσκο σπανάκι χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και οι αγαπημένοι σας, καθώς έχουν μια πλούσια γλυκιά γεύση εξαιτίας των φρέσκων λαχανικών. Ζυμαρικά με μοναδική νοστιμιά και εμφάνιση στο πιάτο σας που θα σας ανταμείψουν με το καλύτερο αποτέλεσμα. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Ένα προϊόν με ξεχωριστή γεύση καθώς παράγεται από αλεύρι και σιμιγδάλι από πιστοποιημένα ελληνικά σιτάρια και φρέσκια τομάτα. Η γλυκιά γεύση και το κόκκινο χρώμα που έχει το ζυμαρικό σε προκαλεί να το δοκιμάσεις και να πειραματιστείς δημιουργώντας τις δικές σου συνταγές. Ιδανικές για όσους νηστεύουν και είναι χορτοφάγοι.
Μακρόστενες λωρίδες ζυμαρικών φτιαγμένες από αλεύρι, σιμιγδάλι και φρέσκια τομάτα με πολύ μεράκι, δημιουργώντας ένα ζυμαρικό για απαιτητικούς ουρανίσκους. Η γλυκιά γεύση λόγω της φρέσκιας τομάτας προσφέρει ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτική αξία, αλλά και τη δυνατότητα στον μάγειρα για να προσφέρει ένα γκουρμέ πιάτο. Ιδανικά για όσους νηστεύουν και είναι χορτοφάγοι.
Ένα προϊόν με ξεχωριστή γεύση καθώς παράγεται από αλεύρι και σιμιγδάλι από πιστοποιημένα ελληνικά σιτάρια και φρέσκια τομάτα. Η γλυκιά γεύση και το κόκκινο χρώμα που έχει το ζυμαρικό σας προκαλεί να το δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, δημιουργώντας τις δικές σας συνταγές. Ιδανικό πιάτο για όσους νηστεύουν και είναι χορτοφάγοι.
το είδος τραχανά, που δε ζυμώνεται με γάλα, αλλά με πολτό από ανάμεικτα βρασμένα λαχανικά. Πιπεριές, τομάτες, κολοκύθια, κρεμμύδια, καρότα, ότι λαχανικό έχει διαθέσιμο κάθε σπιτικό βράζει με τις ώρες μέχρι να λιώσει και να γίνει σαν αραιή σάλτσα με την οποία ζυμώνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι. Μπορείτε να το μαγειρέψετε σαν σούπα ή να το συνοδεύσετε με όποιο πιάτο σας αρέσει. Ιδανικός για όσους νηστεύουν και είναι χορτοφάγοι.
Φτιαγμένο μόνο από σιμιγδάλι, αλεύρι από σκληρό σιτάρι και 49% πολτό από φρέσκο σπανάκι. Τα λαζάνια με σπανάκι, μαγειρεύονται εύκολα και απλά σε λίγα μόλις λεπτά. Είναι μια ολοκληρωμένη θρεπτική και γευστική πρόταση για κυρίως ή συνοδευτικό γεύμα, και αποτελούν βάση για ευφάνταστες συνταγές με ζυμαρικά και λαχανικά.
Το μπρόκολο, πλούσιο σε βιταμίνη Κ και ασβέστιο βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη των ωφέλιμων λαχανικών για την ανθρώπινη υγεία. Στο εργαστήριο μας συνδυάσαμε το μπρόκολο με σιμιγδάλι από πιστοποιημένα ελληνικά σιτάρια, παράγωντας ένα Vegan προϊόν που σας προκαλεί να το δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, δημιουργώντας τις δικές σας συνταγές.
Είναι ένα εξαιρετικά εύπεπτο ζυμαρικό, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και ειδικά για ανθρώπους με διαβήτη, καθώς έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (δεν ανεβάζουν, δηλαδή, γρήγορα τη μεταγευματική γλυκόζη στο αίμα). Είναι ένα προϊόν,πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με διάφορες σαλάτες, συνδυάζοντας τη γεύση και την υγιεινή διατροφή σε ένα μοναδικό γεύμα.
Είναι ένα Vegan ζυμαρικό με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, βιταμίνες Β, C, E και K. Συνδυάζει γεύση και ομορφιά μέσα από το μοναδικό χρώμα από το φρέσκο σπανάκι που μπορεί να εκτοξεύσει την απόλαυση στα ύψη. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σάλτσα τομάτας, μανιτάρια και φέτα καθώς και για λάτρεις την σύγχρονης κουζίνας μπορεί να συνδυαστεί με μύδια και σάλτσα πατέ σπανάκι με φέτα.
Ένα ζυμαρικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιοενεργές ενώσεις όπως πολυφαινόλες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο. Δοκιμάστε τις σκέτες με παρμεζάνα ή με τη σάλτσα της επιλογής σας κι απολαύστε ένα πιάτο ξεχωριστό!
Copyright 2019 tognisio.gr
Website Created by Sites for Dreamers